count

utorok 7. júna 2011

BoloBudeJevice

Mesto novej Generácie...
Toto mesto je uplne iné a nie každý ho objaví. Je totiž naladené na inej frekvencii ako tie, v ktorých teraz prebývame. Jeho základy niesu z kameňa, ale z diamantovo pevných morálnych hodnôt transcendencie.
Už dlho som mal sen postaviť nové mesto. No v dnešnej dobe sa myšlienky takéhoto charakteru už len ťažko vizualizujú. Nehovoriac o ich realizácii.

Až tu zrazu prišiel nápad začať stavať mesto duchovné, ktoré bude v budúcnosti oveľa lepšie pripravené stať sa fyzicky obývateľné.
Svet a mestá dneška sa stávaju neobývateľnými, duchovno-spoločenskými pustatinami, ktoré dokážu prilákať už len lovcov, hyeny, supy, švábi a potkany - tým sa tu darí ako hubám po daždi!!! A to len vďaka tomu, že tu je pre nich ešte stále dosť potravy. Vlastnosti ako Ohľaduplnosť, Ochota, Obetavosť, Otvorenosť a Spravodlivosť im chutia najviac - po nich idu s najväčším nasadením. Stačí sa dobre pozrieť okolo seba a človek musí spozorovať o čo tu ide.
Kľúč k BoloBudeJeviciam je tu pre každého, kto sa naladí na hore uvedené ľudské vlastnosti. Jeho zhotovenie nestojí nič, začo by si nás ta háveď dokázala kúpiť...

Jeden takýto pokus už od roku 1945 beží na území Palestíny. V Izraeli stačí preukázad židovské korene a ste jeho občanom. So všetkým čo k tomu patrí.


No späť k BoloBudeJeviciam.
Osobne si myslím, že toto mesto by malo začať byť vedené v Google Maps. Veď chlapci z googlu už dokázali iné kúsky. Nie zaznačiť na satelitných snímkoch mesto z inej dimenzie :)

Ako by ste si predstavili BoloBudeJevice vy???


G.

Žiadne komentáre: